Ny funksjonalitet i mars

4. mars ble arkon oppgradert med flere spennende nyheter på funksjonalitet.

 

E-postbounce-logg

Nå kan du også se hvilke e-poster som blir sendt i retur på pga. feil adresse, full innboks, feil adresse, eller andre årsaker. Dette gir deg et kjempeverktøy for å sikre at informasjonen du sender ut kommer fram, og for å sørge for at informasjonen du har registrert på personen er oppdatert.

Flere flettefelt tilgjengelig i e-post

Du kan allerede flette personlig informasjon inn i e-poster. Nå kan du også flette inn: mobil, telefon og arrangementsnavn.

Dokumenter i rapporter

Nå kan du også få opp alle dokumenter knyttet til en person når du lager en rapport.

Tilvalgspakker

Nå kan du lage pakke med tilvalg slik at man automatisk blir registrert på flere tilvalg hvis man velger ett. Det gjør at man enkelt kan for eksempel lage forskjellige konferansepakker med hotellrom, middag, og seminarer, men at man allikevel har full kontroll på hvem som skal være med på de forskjellige delene av pakken.

E-postMaler

Nå kan du enkelt lagre e-postene dine som maler, slik at du kan hente de opp senere. Kjempepraktisk for å sikre at nyhetsbrev og informasjonsbrev ser likedan ut over t id.

 

Har dere innspill eller kommentarer kom gjerne med disse på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Om

Hvordan vi startet                        Hva jobber vi med                            Hvem vi er           

mer om oss

Andre

Vi har kunder i mange bransjer. Festivaler, konferanser, hoteller, management og utesteder.

Våre kunder

Kontakt

Vi skal være lette å få tak i. Mail oss, ring oss, chat med oss eller møt oss på arrangement.

Her er vi